Novak Đoković Roland Garros - French Open: Novak Djokovic inflicts just the third defeat ... - Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio.

Novak Đoković Roland Garros - French Open: Novak Djokovic inflicts just the third defeat ... - Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio.. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Srbski as se bo v 2.

Novak đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema svladao alexandera zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale roland garrosa. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. The ultimate match with novak djokovic and andy murray.

File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 015.jpg ...
File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 015.jpg ... from upload.wikimedia.org
Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Tennis | coach advice советы от тренеров. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta.

Novak djokovic abrite son ramasseur de balles.

Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. 2ème tour roland garros 2013 : Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Srbski as se bo v 2. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. 2ème tour roland garros 2013 : Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Novak đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema svladao alexandera zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale roland garrosa.

Novak djokovic abrite son ramasseur de balles. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Srbski as se bo v 2. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta.

Odgođeno polufinale Đokovića i Thiema u Roland Garrosu ...
Odgođeno polufinale Đokovića i Thiema u Roland Garrosu ... from image.dnevnik.hr
The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Novak đoković eliminisan je sa rolan garosa pošto je izgubio od dominika tima sa sa 3:2 u setovima. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta.

Tennis | coach advice советы от тренеров.

Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Tennis | coach advice советы от тренеров. Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Srbski as se bo v 2. Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše.

2ème tour roland garros 2013 : Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Novak đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema svladao alexandera zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale roland garrosa.

File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 007.jpg
File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 007.jpg from upload.wikimedia.org
Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. Srbski as se bo v 2.

Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk.

Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Tennis | coach advice советы от тренеров. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Srbski as se bo v 2. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. 2ème tour roland garros 2013 :

Novak đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema svladao alexandera zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale roland garrosa novak đoković. Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu.

Posting Komentar

0 Komentar