Sinop Selale - Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-156 | DereTepe.Net / Bu yaz sonunda zafer'le birlikte motorla i̇stanbul'dan sinop'a doğru yola çıktığımızda aklımızda erfelek şelalelerine uğramak hiç yoktu.

Sinop Selale - Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-156 | DereTepe.Net / Bu yaz sonunda zafer'le birlikte motorla i̇stanbul'dan sinop'a doğru yola çıktığımızda aklımızda erfelek şelalelerine uğramak hiç yoktu.. Sinop'un gerze ilçesi çağlayan köyündeki şelale, dondurucu soğuğun etkisiyle buz tuttu. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Mobile photo upload című értékelésből. Bu yaz sonunda zafer'le birlikte motorla i̇stanbul'dan sinop'a doğru yola çıktığımızda aklımızda erfelek şelalelerine uğramak hiç yoktu. Birbiri ardına gelen irili ufaklı 28 tane şelale bulunmaktadır.

Sinop'ta araştırmacılar yeni bir şelale zinciri keşfetti. 2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır. Snímek (erfelek tatlica selaleleri tabiat parki, sinop): İzmit'te mola verdiğimiz lokantada çalışanlarla konuşurken sinop'a. Sinop erfelek de 28 şelaleden oluşan doğal cennet 20 yıl öncesinde keşfedilmiş ve turistlerin ve daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan yapıya sahip, bu nedenle yürüyüş.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-54 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-54 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. Şelale göletleri yerli halk ve ziyaretçiler tarafından serinlemek için de kullanılabilmektedir. Bu yaz sonunda zafer'le birlikte motorla i̇stanbul'dan sinop'a doğru yola çıktığımızda aklımızda erfelek şelalelerine uğramak hiç yoktu. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Ancak, patika çoğu zaman şelalelerin üstündeki yamaçlardan devam ettiği için birçok şelale görülmeden geçiliyor. Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır.

Mobile photo upload című értékelésből.

Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Sinop, sinop i̇li bölgesindeki şelaleler hakkında tripadvisor'da paylaşılan yorum ve fotoğrafları görün. Mobile photo upload című értékelésből. Doğa, şelâle tırmanmak ve manzara hakkında 27844 ziyaretçi ziyaretçiden 4233 fotoğraf gör. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Sinop ayancık akgöl'ü ile, eşsiz manzaralar sunan sinop akliman ile birbirinden güzel nokta sizi bekliyor. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago. Birbiri ardına gelen irili ufaklı 28 tane şelale bulunmaktadır. Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. A(z) erfelek tatlica selaleleri tabiat parki helyre vonatkozó : Bu kadar şelale bir arada görmediniz #vlog şelale erfelek sinop @gezenadmfatih. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor.

Sinop'un gerze ilçesi çağlayan köyündeki şelale, dondurucu soğuğun etkisiyle buz tuttu. Bu yaz sonunda zafer'le birlikte motorla i̇stanbul'dan sinop'a doğru yola çıktığımızda aklımızda erfelek şelalelerine uğramak hiç yoktu. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Sinop'ta araştırmacılar yeni bir şelale zinciri keşfetti. Bu kadar şelale bir arada görmediniz #vlog şelale erfelek sinop @gezenadmfatih.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-31 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-31 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Unnamed road, 57600 sorkun/gerze/sinop, türkiye. Sinop erfelek de 28 şelaleden oluşan doğal cennet 20 yıl öncesinde keşfedilmiş ve turistlerin ve daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan yapıya sahip, bu nedenle yürüyüş. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı. Mobile photo upload című értékelésből. Sinop ayancık akgöl'ü ile, eşsiz manzaralar sunan sinop akliman ile birbirinden güzel nokta sizi bekliyor. İzmit'te mola verdiğimiz lokantada çalışanlarla konuşurken sinop'a. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi.

İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir.

Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago. Nedense bu güzel şelale değer görmemiş, etrafı ağaçlar, alüvyonlar, dallar çalılar kaplamış. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Sinop'un gerze ilçesi çağlayan köyündeki şelale, dondurucu soğuğun etkisiyle buz tuttu. Doğa, şelâle tırmanmak ve manzara hakkında 27844 ziyaretçi ziyaretçiden 4233 fotoğraf gör. Sinop' tan erfelek i̇lçesine her yarım saatte bir. Sinop'ta araştırmacılar yeni bir şelale zinciri keşfetti. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır. İzmit'te mola verdiğimiz lokantada çalışanlarla konuşurken sinop'a. Bu kadar şelale bir arada görmediniz #vlog şelale erfelek sinop @gezenadmfatih.

Sinop, sinop i̇li bölgesindeki şelaleler hakkında tripadvisor'da paylaşılan yorum ve fotoğrafları görün. Sinop ayancık akgöl'ü ile, eşsiz manzaralar sunan sinop akliman ile birbirinden güzel nokta sizi bekliyor. Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz.

Sinop selalesi- Erfelek waterfall Sinop-Turkey | Şelaleler
Sinop selalesi- Erfelek waterfall Sinop-Turkey | Şelaleler from i.pinimg.com
Sinop erfelek de 28 şelaleden oluşan doğal cennet 20 yıl öncesinde keşfedilmiş ve turistlerin ve daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan yapıya sahip, bu nedenle yürüyüş. Sinop'un gerze ilçesi çağlayan köyündeki şelale, dondurucu soğuğun etkisiyle buz tuttu. Ancak, patika çoğu zaman şelalelerin üstündeki yamaçlardan devam ettiği için birçok şelale görülmeden geçiliyor. Bu kadar şelale bir arada görmediniz #vlog şelale erfelek sinop @gezenadmfatih. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. Sinop ayancık akgöl'ü ile, eşsiz manzaralar sunan sinop akliman ile birbirinden güzel nokta sizi bekliyor. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır.

Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz.

Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Nedense bu güzel şelale değer görmemiş, etrafı ağaçlar, alüvyonlar, dallar çalılar kaplamış. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. Sinop' tan erfelek i̇lçesine her yarım saatte bir. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Sinop'ta araştırmacılar yeni bir şelale zinciri keşfetti. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Si̇nop erfelek şelaleleri̇ :sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. Sinop erfelek de 28 şelaleden oluşan doğal cennet 20 yıl öncesinde keşfedilmiş ve turistlerin ve daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan yapıya sahip, bu nedenle yürüyüş. Sinop'tan erfelek ilçesine her yarım saate bir i̇lk şelale ve yanında yer alan küçük ahşap ev adeta küçük bir fotoğraf stüdyosu gibi. Bu kadar şelale bir arada görmediniz #vlog şelale erfelek sinop @gezenadmfatih. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır.

Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır sinop sel. Sinop'un gerze ilçesi çağlayan köyündeki şelale, dondurucu soğuğun etkisiyle buz tuttu.

Posting Komentar

0 Komentar